Praktische coach
bij ADHD, dyslexie e.d.

 

Heb jij last van ADHD, ADD, dyslexie of iets dergelijks
als het gaat om een (financieel) administratieve klus, studieopdracht o.i.d. die op tijd af moet? Wil je financieel orde op zaken stellen, je computer opschonen? Misschien een ondernemingsplan maken of certificeringsprocedure doorwerken als startende ondernemer?

Dan is mijn hulp wellicht iets voor jou!

 

Jij houdt de regie over de inhoud, ik structureer de klus in behapbare delen, hou het overzicht, haal je er met inlevingsvermogen, veel geduld en humor steeds weer bij en doorheen. En ik heb er plezier in om dat te doen!


Naast mijn ervaring met allerlei soorten (financiële) administraties en verschillende handicaps als concentratieproblemen, AD(H)D, dyslexie e.d. ben ik goed met cijfertjes en het redigeren van teksten.
Ik spar graag met je als je qua inhoud vastloopt.
Wil je meer over me weten?

 

Voor een gratis kennismakingsgesprek kun je contact opnemen.

Een kans op succes begint met een  gevoel van vertrouwen. Daarom is de volgende stap dat we  samen een paar uur aan de slag gaan om te ervaren hoe de samenwerking verloopt.
Vervolgens kunnen we dan vervolgafspraken maken
en komen de kosten in zicht.
(45 euro/ uur excl. 21 % BTW)

 

Heb je de beschikking over een PGB voor individuele begeleiding dan kan het mogelijk zijn de ondersteuning daaruit te betalen.


Aanbeveling van klant:

 

"Susan ondersteunt met een groot empathisch vermogen en grote mate van betrokkenheid. Ze stelt zich professioneel op zonder het gevoel van nabijheid uit het oog te verliezen. 
Ze neemt initiatieven, stuurt bij en corrigeert. Haar interventies zijn wel overwogen. Susan introduceert soms nieuwe werkwijzen, zonder mij te overrompelen en mijn tempo te forceren.
Afspraken worden nageleefd en indien nodig bijgesteld. Ze heeft me zeer bekwaam geholpen, ik raad haar aan."