Susan

Ik ben Susan Broens, nu 61 jaar

 

Ik ben er goed in mensen zich welkom en gezien/gehoord te laten voelen.

Ik straal rust uit, ook als ik actief bezig ben.
Pas gemakkelijk m’n tempo aan waar nodig.
Streef ernaar zo open en duidelijk mogelijk te communiceren.
Heb veel geduld én blijf vastberaden bij weerstand en uitstelgedrag.
Boosheid, intens verdriet, stemmingswisselingen, chaotisch gedrag, daar schrik ik niet van.
Ik lach graag en hou van subtiele humor.
Ben creatief in het bedenken van oplossingen.

 

Wat opleiding betreft heb ik lang geleden de Z-verpleging gedaan, daarna een opleiding tot kunstzinnig therapeut en het ITIP (verdieping coachingsvaardigheden) gevolgd.


Ik heb geen specifieke opleiding gevolgd wat betreft dementie, somatische ziektebeelden, burn-out, autistisch spectrum en AD(H)D e.d. maar tijdens mijn werkzaamheden daar altijd wel mee te maken gehad (en soms beroepsgerichte korte cursussen voor gevolgd).

 

Bovenstaande informatie geeft je een beeld als je meer over me wil weten omdat je een PGBzorgverlener zoekt. Op verzoek stuur ik je mijn CV toe.


Maar ik heb ook nog hele andere interesses  en ervaring wat werk betreft.
De kunstzinnige/creatieve middelen, dans/beweging en coachende gesprekstechnieken die ik me gaandeweg eigen heb gemaakt zet ik graag en als vanzelf in. Ik inspireer en stimuleer graag anderen om nieuwe bewegingen te maken (in de breedste zin van het woord).
Een uitnodigende sfeer creëren waarin je je veilig kunt voelen, trainingen ontwikkelen en geven, presenteren en organiseren, intakegesprekken voeren en aan de hand daarvan matches maken, zijn allemaal activiteiten waar ik van geniet.

 

Vanaf 2016 heb ik naast m'n werk in een vrijwilligersorganisatie met veel plezier Nia-lessen ontwikkeld en gegeven. Daarmee werd de ondernemer in mij wakker en heb ik me als ZZP-er ingeschreven onder de naam Susan Broens Actief.