Susan

Ik ben Susan Broens, nu 62 jaar

 

Ik ben er goed in mensen zich welkom en gezien/gehoord te laten voelen. Ik straal rust uit, ook als ik actief bezig ben.
Stem gemakkelijk af op de ander en streef ernaar zo open en duidelijk mogelijk te communiceren.
Ik heb veel geduld én blijf vastberaden bij weerstand en uitstelgedrag. Boosheid, stemmingswisselingen,
chaotisch gedrag, intens verdriet, daar schrik ik niet zo van.
Ik heb een zonnig humeur en hou van subtiele humor.
Ben creatief in het bedenken van oplossingen.

 

Met afwisseling in een week werk ik het prettigst.
Intensief mensenwerk (individuele begeleiding/coaching) met daarnaast (financieel) administratief werk zijn voor mij
een prima combi.
Als praktisch coach combineer ik beiden met elkaar.

Wat administratie betreft ben ik een autodidact, altijd al handig in structureren, met cijfertjes en dat op allerlei manieren toegepast. Factureren, boekhouding, bestandsstructuren opzetten, databases ontwikkelen.

Lang geleden ben ik met de Z-verpleging gestart wat mijn opleidingen begeleiding/coaching betreft. Daarna een opleiding tot kunstzinnig therapeut en het ITIP (verdieping coachingsvaardigheden) gevolgd. Op het moment volg ik een opleiding tot mindfulness en compassiecoach.

Op mijn CV vind je geen specifieke opleiding gericht op AD(H)D, ASS, dyslexie, burn-out, dementie, somatische ziektebeelden e.d. maar ik heb daar in mijn werk altijd mee te maken gehad (en soms beroepsgerichte korte cursussen voor gevolgd).

 

Vanaf 2016 heb ik naast m'n werk in een vrijwilligersorganisatie met veel plezier Nia-lessen ontwikkeld en gegeven. Daarmee werd de ondernemer in mij wakker en heb ik me als ZZP-er ingeschreven onder de naam Susan Broens Actief.

Na jaren als spil in een hele leuke maar hectische organisatie gewerkt te hebben, richt ik me graag weer op het 1-op-1 contact. Daarin kom ik het meest tot m'n recht en geniet ik het meest van.

 

Bovenstaande informatie geeft je een beknopt beeld van mij als je een Praktisch coach bij ADHD, ASS en/of dyslexie of PGBzorgverlener zoekt.
Op verzoek stuur ik je mijn CV toe.

 

Je vindt me ook op de website van Nijmegen-Oost